top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Bedre indeklima

23. februar 2012

Bedre indeklima Mindre støj Høj sugeevne Diskret installation Ingen lugtgener Bedre ergonomi
Få et bedre indeklima med en
Nilfisk-Frithiof centralstøvsuger


Et dårligt indeklima kan give en række ubehagelige gener så som hovedpine, træthed og irriteret slimhinder.

Når vi lukker foråret ind i vores stuer, gør den friske luft indeklimaet bedre, og det er vigtigt for familiens trivsel og sundhed. Den bedste måde at bevare denne friskhed på er at holde boligen effektivt ren for støv og snavs - og blive ved med at lufte ud efter forårsrengøringen.

Indret med tanke på indeklimaet
Du kan gøre flere ting for at sikre et godt indeklima. Indret hjemmet uden for meget forskellige nips og andet interiør, der kan tiltrække støv. Tænk i glatte overflader, som er lette at holde rene - modsat fx væg-til-væg tæpper.
Det er også en fordel, at et rum ikke er overfyldt med møbler. Så kan du nemmere rengøre helt til bunds, og det bør ske mindst en gang om ugen.

Med en centralstøvsuger skal man blot håndtere en slange, som er let i vægt. Det betyder, at det er nemmere at n¨ud i alle hjørner og kroge, komme og over skabene, op ad trappen og andre vanskelige steder. Resultatet er en mere effektiv og tilbundsfående rengøring, der både giver et sundere indeklima og en bedre hygiejne. Husk at det er vigtigt at lufte ud med gennemtræk både under - og efter rengøringen.

Læs mere på www.nilfisk-frithiof.dk 

Se brochureFrameld nyhedsbrev

Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.