top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Bedre ergonomi


Ergonomisk støvsugning Med en Nilfisk centralstøvsuger slipper du for slæb og tunge løft
Sæt slangen i væggen og støvsug. Så nemt er det med en Nilfisk centralstøvsuger. Den ni meter lange slange giver dig masser af bevægelsesfrihed og du kan støvsuge steder, der før krævede tunge løft og slæb. Selve støvsugeren er placeret et afsides sted og udblæsningen sidder udenpå huset.

Det giver ikke kun et renere hjem, men også en lettere, lugtfri og støjsvag støvsugning op og ned ad trapper – over og under møbler.


Tænk ergonomisk
- skån dig selv

Den gennemsnitslige dansker bruger 2-3 timer om ugen på rengøring. Dette bliver til mange timer om året og Nilfisk ser derfor at det er vigtigt at tænke ergonomisk.
Nilfisk bruger mange ressourcer på at udvikle de helt rigtige produkter til vores kunder, for at opnår den bedste kundetilfredshed.

Håndtaget på vores Nilfisk centralstøvsuger er let og funktionelt at bruge og teleskoprøret kan med et enkelt tryk let justeres i højden. Håndtaget er også betrukket med blød gummi som gør det meget behageligt. Slangen er let i vægt og du slipper for at slæbe rund på den almindelige støvsugermaskine.

Tænk ergonomisk – det gør støvsugning lettere og mere behageligt for dig selv.

Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.