top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Hvorfor Nilfisk-Frithiof


Bedste sugeevne - støvsug med 100 km/timen
Nilfisk-Frithiof´s centralstøvsugere anvender motorer fra industristøvsugere, som - alt efter model - har et luftflow på mellem 144 og 188 kubikmeter i timen - målt for enden af en 9 meter slange. Det er markedets bedste sugeevne og giver et sug på op til 100 km/timen gennem rørsystemet.

Letteste vedligeholdelse
Nilfisk-Frithiof Diamond serien benytter patronfiltre af polyester. Fordelene ved patronfiltre af polyester er, at de filtrerer langt mere effektivt; de er lettere at rengøre; og de kræver færre udskiftninger.
Nogle modeller fra Nilfisk-Frithiof er udstyret med et elektronisk overvågningssystem, der giver signaler om, hvornår spanden skal tømmes; hvornår filtret skal renses; og hvornår motoren bør checkes.

Det mest stilrene design
Nilfisk-Frithiof´s DESIGN vægkontakter er uden synlige skruer, hvilket giver et meget enkelt og stilrent design, som matcher perfekt til den skandinaviske boligstil. På denne måde får du gemt din centralstøvsuger væk med stil.

Den bedste service
Nilfisk-Frithiof forhandles landet over gennem byggemarkeder, hvidevarebutikker, nette, el- og VVS-installatører. Det er markedets største distributionssystem og gør det let og hurtigt for alle at få kontakt med en installatør eller forhandler i ens eget lokalområde.
Nilfisk-Frithiof´s centralstøvsugere leveres som skræddersyede pakkeløsninger med en grundig montagevejledning.


Nilfisk-advance
  

 

Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.